Bedankt voor jouw interesse na het lezen van de Bijlage van de Beauty Professional maart 2020

We zitten met z’n allen in een vreemde tijd. Wie had dit kunnen bedenken enkele maanden geleden. Op een crisis als Corona, kan niemand zich echt voorbereiden. Dit zie je niet aankomen. Je kunt wel vooruitstrevend zijn in je aanpak waardoor je snel kunt schakelen en een crisis als deze aan kunt. Dit is voor ons het geval. En daarmee bieden wij ook onze klanten een meerwaarde tijdens deze crisis.

Toen bleek dat de beurs niet door ging zijn we creatief gaan sparren met een omschakeling van Offline naar Online binnen 24 uur als gevolg. Onze beurs gaat dus gewoon door, maar nu virtueel ONLINE.

We nodigen je dan ook van harte uit om nu te werken AAN je bedrijf en deel te nemen aan een of meer van onze sessies, online vanachter jouw pc, laptop of tablet. Via een van onderstaande buttons kun je je registreren en een plek aan tafel reserveren. Zien we jou tijdens onze ONLINE beurs in het weekeind van 4, 5 en 6 april?

  • Met Skin & More kun je jouw bedrijf versterken door een zeer krachtig ondernemerssysteem waarmee jouw resultaat en klantenbinding intens toeneemt.
  • Met non-thermal Plasma van PlaBeau heb je een in Europa nieuw State of the Art innovatief apparaat voor in het instituut en voor de consument thuis.
  • Met PBSerum gevriesdroogde enzymen van farmaceutisch niveau breng je jouw behandelingen met apparatuur naar Next-level.
  • Voor deze concepten hebben wij een krachtige aanpak ontwikkeld waarmee je jouw klanten bindt en de drempel verlaagt voor het doen van aankopen in jouw instituut.
Skin & More

Met 15 jaar ervaring in ons eigen Cosmedisch instituut Believe in Beauty in Uithoorn hebben we gedurende de afgelopen 5 jaar een zeer krachtig ondernemersconcept op topniveau uitgewerkt. Met dit concept bind je klanten die echt willen samenwerken en product gebruik voor thuis vanzelfsprekend vinden.

Door custom made te werken met een speciaal ontwikkelde App iedere keer dat een klant voor een behandeling komt in combinatie met een abonnement systeem, ben je in staat resultaat op hoog niveau te bereiken en jouw omzet intens te vergroten. Jouw omzet producten voor thuis zal in veel gevallen verdubbelen en de omzet behandelingen met 20-25% stijgen. Jouw klanten blijven bij je en laten zich door jou volledig ontzorgen voor hun huid.

PlaBeau Plasma

Plabeau Plasma is werelds eerste draadloze, oplaadbare non-thermal plasma apparaat voor de huid. Als een van de eersten in Europa lanceren wij Plabeau.

Plabeau is tot 6x krachtiger dan bestaande insluisapparatuur, heeft een intense antibacteriële werking en stimuleert huidversteviging via de Fibroblast. Door Plasma ionisatie creëer je meer ‘deuren’ dan met welke andere insluisapparatuur dan ook. De hydrolipide laag verandert tijdelijk naar hydrofiel, waardoor er aanzienlijk méér en moleculair grotere werkstoffen door de huid tot in de Dermis worden opgenomen.

PBSerum enzymen

Door high-end enzymen, vitamines en hyaluronzuur te vriesdrogen, heeft
PBSerum Cosmeceuticals een farmaceutisch niveau product toepasbaar gemaakt voor instituten en huidtherapeuten. Door de ingrediënten te vriesdrogen, blijft het product 100% van kracht tot het moment van aanmaken voor gebruik.

Specifiek voor iedere huidprobleem is er een ampul beschikbaar. PBSerum werkt intens wanneer je deze inzet in combinatie met:

  • Meso-gun, Micro Needling, Micro-Meso
  • Naaldloze Meso, Ultrasound, Electraporatie
  • Radiofrequentie, Hoogfrequentie
  • Manueel i.c.m. je eigen merk