Wat maakt Dermo28 nu zo krachtig?

Waarom Dermo28 als merk kiezen voor jouw schoonheidssalon? Dermo28 is een uniek Cosmedisch huidverbetering- en Anti-Aging programma met een duidelijke visie en medische achtergrond.
De twee primaire principes van Dermo28 zijn “optimaal Hydrateren” en “28 dagen celdeling”.

Zonder goed functionerende huidbarrière is werken aan huidproblemen en Anti-Aging een langdurig proces. Wanneer je de huidbarrière functie, de zuurgraad en het celdelingsproces optimaliseert, verminderen bepaalde huidproblemen en krijgt de huid haar natuurlijke glans terug.

Alle Dermo28 producten zijn sinds 1995 vanuit een medische achtergrond ontwikkeld en hebben de finesse zoals je die van een Italiaans product mag verwachten.

Wil je effectief en efficiënt werken met een Cosmedisch Huidprogramma, dan is Dermo28 jouw antwoord.

Hoe zet je Dermo28 in binnen jouw instituut?
Dermo28

Door de PH waarde van de huid in balans te brengen en te werken met fruitzuren, is de huid beter in staat actieve ingrediënten op te nemen, optimaliseer je het effect van de behandeling en versterk je de zuurgraad van de huid en daarmee haar barrière functie.

Tijdens de Instituut behandeling werk je met unieke geformuleerde ingrediëntencombinaties, waarbij exfoliatie, actieve ingrediënten en hydratatie gelijkertijd worden ingezet. Door deze revolutionaire formulering is de huid beter in staat krachtige actieve ingrediënten op te nemen en reageert de huid minder heftig. Directe voeding tijdens de exfoliatie is hierbij key.

Ook voor thuis beschikt Dermo28 over deze formulering door de zogenoemde “Complexen” in te zetten onder de dag en nacht verzorging.

Waarom Dermo28 als merk kiezen voor jouw schoonheidssalon

Met Dermo28 ga je een stap verder en kun jij zelf bepalen hoe. Wij hebben voor jou altijd een passend aanbod.

Dermo28 SunSkincare

Poster Dermo28 SunSkincare

Preventieve huidverbetering

D28-AQUA

360 graden huidverbetering

D28-unica

Waarom Western Cosmetics en Dermo28 bij elkaar passen

Dermo28 heeft een unieke aanpak en visie gericht op hydratatie en 28 dagen celdeling gedurende het jaar. Deze aanpak is anders dan die van alle andere cosmetica merken.

Western Cosmetics heeft een andere aanpak dan de meeste leveranciers in de branche, waarbij SAMEN de consument bedienen centraal staat. Daarom passen we zo goed bij elkaar.

Dermo28 als merk kiezen voor jouw schoonheidssalon maakt jou uniek in je aanpak en uniek in jouw regio.

Geïnteresseerd?

Vul dan het contactformulier hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op!