Bedankt voor jouw interesse na het lezen van de BeautyProfessional januari 2020

Met Skin & More kun je jouw bedrijf versterken door een zeer krachtig ondernemerssysteem waarmee jouw resultaat en klantenbinding intens toeneemt.

Met non-thermal Plasma van PlaBeau heb je een in Europa nieuw State of the Art innovatief apparaat voor in het instituut en voor de consument thuis.

Voor beide concepten hebben wij een krachtige aanpak ontwikkeld waarmee je jouw klanten bindt en de drempel verlaagt voor het doen van aankopen in jouw instituut.

Skin & More

Met 15 jaar ervaring in ons eigen Cosmedisch instituut Believe in Beauty in Uithoorn hebben we gedurende de afgelopen 5 jaar een zeer krachtig ondernemersconcept op topniveau uitgewerkt. Met dit concept bind je klanten die echt willen samenwerken en product gebruik voor thuis vanzelfsprekend vinden.

Door custom made te werken met een speciaal ontwikkelde App iedere keer dat een klant voor een behandeling komt in combinatie met een abonnement systeem, ben je in staat resultaat op hoog niveau te bereiken en jouw omzet intens te vergroten. Jouw omzet producten voor thuis zal in veel gevallen verdubbelen en de omzet behandelingen met 20-25% stijgen. Jouw klanten blijven bij je en laten zich door jou volledig ontzorgen voor hun huid.

PlaBeau Plasma

Plabeau Plasma is werelds eerste draadloze, oplaadbare non-thermal plasma apparaat voor de huid. Als een van de eersten in Europa lanceren wij Plabeau.

Plabeau is tot 6x krachtiger dan bestaande insluisapparatuur, heeft een intense antibacteriële werking en stimuleert huidversteviging via de Fibroblast. Door Plasma ionisatie creëer je meer ‘deuren’ dan met welke andere insluisapparatuur dan ook. De hydrolipide laag verandert tijdelijk naar hydrofiel, waardoor er aanzienlijk méér en moleculair grotere werkstoffen door de huid tot in de Dermis worden opgenomen.