BeautyJournaal logo

Testteam test! PBSerum Extreme Firmness kuur + video

 

Leuk dat je de review over PBSerum Extreme Firmness hebt gelezen. Hier vind je meer informatie over het product:

PBSerum Extreme Firmness is de oplossing voor iedereen die last heeft van veroudering in het gelaat en daar op een krachtige wijze iets aan wil doen.

Uniek door de gevriesdroogde Serums, welke Enzymen bevatten die het probleem in het gelaat afbreken in combinatie met Vitamines en Actieve ingrediënten die werken aan optimalisatie van de huid van binnenuit.

PBSerum Cosmeceuticals heeft voor ieder gelaatsprobleem een specifiek serum als oplossing, welke het beste en langdurig resultaat geeft in kuurverband. Om de huid een boost te geven kun je PBSerum tijdens iedere behandeling optioneel toevoegen, eventueel in combinatie met insluisapparatuur.

Ons motto: “Versterk jouw eigen merk”
Jij kunt nu in jouw Instituut jouw resultaten intensiveren. Als PBSerum Expert ben je is staat om je naast Anti-Aging te richten op andere huidproblematieken, zoals acné, vette huid, droge huid, rokers/doffe huid, pigment, rosacea en rode vlekken.

Klik op onderstaande button om met ons in contact te komen en meer informatie over dit unieke concept te ontvangen.

PBSerum

PBSerum Extreme Firmness is er ook voor jouw klanten thuis. Ze kunnen zelf deze zeer unieke behandelingen thuis uitvoeren. Echter is de concentratie voor de thuisproducten lager dan die in het Instituut. Het beste resultaat wordt verkregen door de thuisproducten te gebruiken in combinatie met behandelingen in het instituut.

De volgende ingrediënten zijn aan de gevriesdroogde Ampullen toegevoegd:

  • Keratinase Enzymen die de keratine verbindingen verbreken, waardoor de ingrediënten sneller en dieper in de huid komen.
  • Collagenase Enzymen om “oud” collageen af te breken
  • Hyaluronzuur laagmoleculair om vocht te binden
  • pure Vitamine C in hoge concentraties om aanmaak van o.a. collageen en elastine te stimuleren
  • DMAE stimuleert het neurotransmitter systeem in de huid om elasticiteit te verbeteren

Deze unieke homekit bestaan uit 4 behandelingen die ze eens per week uitvoeren. Wanneer de set wordt gebruikt in aanvulling op een kuur, zijn hiervoor specifieke protocollen.

De prijs van de Extreme Firmness Complex voor de consument is € 117,50

Naast bovengenoemde Homekit van 4 zeer intensieve behandelingen is er ook nog een 14 dagen-kuur voor thuis om jouw klanten een tijdelijke boost te bieden. De ingrediënten in deze homekuur zijn identiek aan die van de Homekit met 4 behandelingen, echter in lagere concentraties.

Deze unieke homekuur bestaat uit 14 serums die men twee weken lang dagelijks tijdens de avond- of ochtendroutine aanbrengt. Wanneer men de set gebruikt in aanvulling op een behandeling, zijn hiervoor specifieke protocollen.

De prijs van de Daily Extreme Firmness voor de consument is € 68,-

Lees hieronder de overige artikelen over Western Cosmetics die op Beautyjournaal zijn verschenen:

Beautyjournaal Western Cosmetics

Waarom PBSerum en Dermo28 een plek in elke salon verdienen

Kom meer te weten over de huidverbeteringsmerken Dermo28 en PBSerum.

Beautyjournaal Dermo28 zon

Zonnecrèmes met krachtige anti-aging eigenschappen

Kom meer te weten over de voedende en herstellende zonnelijn van Dermo28.