Is onze training Hoe positioneer ik mijn instituut iets voor jou?

  • Ga je starten met een schoonheidsinstituut?
  • Heb je al jaren een instituut?
  • Is jouw huidige klantenkring ook jouw doelgroep?
  • Ben je er niet zeker van of jouw aanpak aansluit bij jouw doelgroep?
  • Zoek jij naar omzet verhogende mogelijkheden?
  • Wil jij concrete handvatten om mee aan de slag te kunnen?

Schrijf je nu in voor onze training: Hoe positioneer ik mijn instituut in de regio!

Trainingen ondernemersvaardigheden schoonheidsspecialistes

Gedurende het opstarten van een bedrijf loop je tegen veel vraagstukken aan, terwijl je in de meeste gevallen hiervoor helemaal geen scholing hebt genoten. Toch is het van groot belang dat je vooraf erg goed nadenkt over hoe jij jouw bedrijf in de regio wilt positioneren. Daarnaast is het zo dat wanneer je al een bestaand bedrijf hebt, je vaak de tijd niet hebt om eens een spiegel voor jou en jouw bedrijf te houden, of alle pijlers wel dezelfde kant op staan en of alles wat je doet nu eigenlijk wel in synergie bijdraagt aan jouw doelstellingen en resultaat. Zonder doel geen richting, zonder richting geen pad er naar toe!

Wat kun je van ons verwachting tijdens de Training: Hoe positioneer in mijn instiuut in de regio?

Training Dag

Gedurende deze eerste dag gaan we in op de vele vraagstukken en thema’s die er zijn rondom het starten of hebben van een eigen bedrijf en daarbij gaan we expliciet in op de vraag: Hoe positioneer ik mijn instituut in de regio. Wanneer je meer begrip vormt over de interne processen en keuzes die je moet maken gericht op jouw doelstellingen en deze weet te koppelen aan jouw omgeving en doelgroep, ben je uiteindelijk in staat om structureel gericht jouw bedrijf te runnen. We behandelen praktische vraagstukken waar je zelf mee komt tijdens de training, om het op deze manier zo tastbaar mogelijk te maken. We reiken je handvatten aan om zelf direct in jouw instituut aan de slag te kunnen.

Uitbreiding Training Positionering Instituut DeLuxe

Na de training kun je er voor kiezen ons bij jou op locatie te laten komen om jou praktisch te supporten in het implementeren van wat je hebt geleerd, in jouw instituut. Jij bepaald welke eerste onderdelen van de training jouw het meeste aanspreken en waar je mee aan de slag wilt. Wij dagen je uit en helpen je dit realiseren.

Geïnteresseerd?

Vul dan het contactformulier hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Een van de vragen die je van ons kunt verwachten tijdens de training:

Wat vind je van de volgende stelling: Ik ga naar mijn werk, maak een ToDo lijstje, wordt de hele dag geleefd en heb mijn lijstje niet af? De discussie die hierdoor ontstaat in de groep is erg leerzaam te noemen. Iedere discussie in iedere groep is anders. Wel kunnen we zeggen dat het veel zegt over hoe jij jouw dagelijkse bedrijfssturing aanpakt en leert het jou en ons waar de kansen voor jou liggen.

Ons volledige aanbod Trainingen
Trainingen_BusinessWomen

Verkoop & Emotie Adviseren is Emotie Emotie creëert verkopen

Trainingen ondernemersvaardigheden schoonheidsspecialistes

Hoe positioneer in mijn instituut?

shutterstock_130069361

Marketing | Communicatie Online.

Door de ogen van de klant

Hoe zien mijn klanten mijn instituut?

shutterstock_245131405

Ondernemen is meer dan een inschrijving bij de KvK.

shutterstock_140876593

De ideale Website voor een instituut.