De effectieve peelings van Dermo28 en PBSerum

Leuk dat je het artikel in de Kosmetiek over de peelingwerking van Dermo28 en PBSerum hebt gelezen. Hier vind je meer informatie over de huidverbeteringsmerken:

Peeling Dermo28 PBSerum
Dermo28 complexen

Werk je al met fruitzuren?

Dermo28 is niet hetzelfde als andere huidverbeteringsmerken die ook werken met fruitzuren. Het unieke en onderscheidende aan Dermo28 is de unieke herstellende werking van de complexen tijdens het peelen. Door deze milde aanpak ervaart de consument minder irritatie, maar is het resultaat intenser en beter. Deze techniek is één van de pilaren achter de Dermo28 filosofie, waarbij de salonproducten therapieën en de thuisproducten complexen worden genoemd. In zowel de behandel- als thuisproducten staan exfoliëren, hydrateren, herstel en activeren centraal.

Verschil complex en therapie

De complexen van Dermo28 zijn thuisproducten, die exfoliërende werkstoffen en actieve ingrediënten bevatten. De specifieke werkstoffen stimuleren de actieve ingrediënten in het complex en in de crème om dieper in de huid te dringen. Het complex werkt als een zogenoemde drager.

De behandeltherapieën van Dermo28 exfoliëren met actieve ingrediënten om de huidvernieuwing te stimuleren. De exfoliërende fruitzuren én actieve ingrediënten zitten in één stap, waardoor er minder irritatie optreedt en de peeling tegelijkertijd voedt. Het herstel vindt dus plaats tijdens het peelen, waardoor de actieve ingrediënten een betere werking hebben. De volgende behandelstappen zullen daardoor intenser werken. Er zijn vier behandeltherapieën, gericht op verschillende huidtypen:

 1. Normaal geconditioneerde huid:

De therapie, gericht op een normaal geconditioneerde huid, zorgt voor een intensieve hydratatie van de huid van het gelaat. Geschikt voor alle huidtypes, vooral voor de gedehydrateerde huid.

 • Fruitzuren en enzymen met pH 3.8.
 • Fruitzuren: Glycolzuur 15% en Amandelzuur 5%.
 • Enzymen: Papaya- en Bromelaïne enzymen
 1. Gevoelige huid:

Een exclusieve, professionele behandeling voor twee huidtypen, namelijk de gevoelige huid die zeer reactief is op allergie en irritaties en voor de huid met kenmerken zoals roodheid, erythrose en couperose.

 • Fruitzuren en enzymen met pH 4.0.
 • Fruitzuren: Glycolzuur 12%, Melkzuur 2% en Amandelzuur 4%.
 • Enzymen: Ceramiden, Arganolie, Zoethoutextracten en Sheabutter.
 1. Verouderde huid:

Een exclusieve behandeling essentieel voor een goede celvernieuwing, vitaliteit en zuurstofvorming. Gericht op een vitaal, stralend en verjongend effect waarbij pigmentatie vermindert. Specifiek voor de verouderde- en een rokershuid.

 • Fruitzuren en enzymen met pH 3.0.
 • Fruitzuren: Glycolzuur 30%, Melkzuur 5% en Salicylzuur 2%.
 • Enzymen: Vitamine C, matrikinen, spoorelementen en soja isoflavonen.
 1. Exfoliator te integreren in elke behandeling:

Een krachtige exfoliërende gelformule met glycolzuur, een actief ingrediënt dat een uitstekende huidvernieuwing stimuleert.

 • Fruitzuren en enzymen met pH 3.0.
 • Fruitzuren: Glycolzuur 30%, Melkzuur 5% en Salicylzuur 2%.
 • Enzymen: Vitamine E, Vitamine A (Retinol) en Vitamine C.

Nog intenser resultaat

Ben je op zoek naar een nóg krachtige werking? Dan kun je Dermo28 combineren met PBSerum. Je kunt PBSerum ook naast je eigen merk inzetten. Maar door PBSerum in combinatie met Dermo28 toe te passen treedt er een 1 + 1 = 3 effect op, omdat beide merken perfect op elkaar aansluiten.

PBSerum SmartPeeling

Dit complex voor in de salon en voor thuis bevat Keratinase PB333 enzymen (ook wel SmartPeeling genoemd) en zeer hoog gedoseerde stabiele en hoogwaardige Vitamine C, maar liefst 94 procent. Deze actieve stoffen worden in gevriesdroogde vorm geleverd. De enzymen worden geactiveerd op het moment dat je het complex aanmaakt tijdens de salonbehandeling of thuis.

De Keratinase enzymen verbreken de keratineverbindingen in de huid, waardoor er een exfoliërend effect ontstaat op een zeer milde wijze. Daardoor kan de SmartPeeling bij iedere huid worden gebruikt, ook bij de zeer gevoelige, zonder irritatie en roodheid. De huid wordt beter doorlaatbaar, celvernieuwing wordt gestimuleerd en actieve ingrediënten uit andere (behandel)producten worden beter opgenomen door de huid.

Slimme peeling

Het concept van de SmartPeeling op basis van PB333 Keratinase, is dat de peeling zelf ‘herkent’ wat de huid nodig heeft en daardoor gericht en selectief handelt. De SmartPeeling van PBSerum zal in combinatie met Dermo28 dan ook nooit overmachtig exfoliëren (lees: irriteren, roodheid, etc.). Als er geen keratineverbindingen zijn, zullen de eiwitten namelijk geen verbindingen aangaan en zullen ze door het lichaam worden afgebroken. Als er wel keratineverbindingen zijn, zal de SmartPeeling wél zijn werk doen voor een krachtig exfoliërend effect op een milde wijze en daarmee creëer je dus een krachtig effect door beide merken met elkaar te combineren. Er zal nooit een overmatige exfoliatie optreden, de producten zullen elkaar alleen perfect aanvullen.

PBSerum Renewal vit Radiant Complex

De SmartPeeling is in elk gelaatsproduct van PBSerum verwerkt. In het najaar is de PBSerum Renewal vit Radiant Complex de beste keuze. PBSerum Radiant werkt als een sterke antioxidant, exfoliëert en blokkeert de melanine synthese en kan daarom uitstekend worden ingezet bij een vale en doffe huid, een rokershuid en bij hyperpigmentatie. De huid krijgt haar glans terug en kleurverschillen verminderen zichtbaar.