Wie zijn wij

Wij zijn een cosmetica groothandel / importeur “nieuwe stijl”. Wij zijn niet alleen leverancier van verschillende cosmetica merken, maar… bieden een totaaloplossing voor jouw instituut.

Welke speerpunten heeft Western Cosmetics

1) “Het digitale tijdperk” en
2) “de stem van de Consument en die van jou als Specialist”

zijn de twee voornaamste speerpunten van Western Cosmetics.
“Samen” de Consument bedienen op basis van haar behoeftes is hierbij ons uitgangspunt.

Waarom Western Cosmetics – Wim Westera?
Slider_1_Western

Al vanaf het moment dat ik met mijn vrouw haar Instituut opende in 2004, heb ik de drive om zelf zelfstandig te willen ondernemen. Na meerdere werkgevers te hebben gehad, waar ik geheel zelfstandig namens hen kon ondernemen trok het zelfstandig zijn mij steeds meer.

Een andere reden om Western Cosmetics – Wim Westera te starten is dat ik van mening ben dat in het proces van samenwerken om de werkelijke behoefte van de consument, samen met jou, te analyseren en hierop beleid te maken, uiteindelijk van ondergeschikt belang lijkt bij de meeste leveranciers in de branche. Als mede-eigenaar van een mooi instituut in Uithoorn loop ik samen met mijn vrouw hier al meer dan 10 jaar tegenaan.

Achtergrond en ervaring Western Cosmetics - Wim Westera

Met meer dan 10 jaar ervaring als mede-eigenaar van Schoonheidsinstituut Believe in Beauty in Uithoorn en mijn ervaring die ik in de afgelopen jaren heb opgedaan binnen de cosmetica sector, onder andere bij een cosmetica- en apparatuur Importeur, heb ik in 2014 besloten mijzelf te oriënteren voor het opstarten van een eigen cosmetica import bedrijf.

Mijn ervaring die ik gedurende meer dan 10 jaar heb opgedaan binnen de Automobiel branche, waarbij ik me heb gericht op het optimaliseren van klant- en bedrijfsprocessen, helpt mij en daarbij jou in het efficiënter uitvoeren van de onderneming en doelgericht te werk te gaan.

Als verandermanager en bedrijfscoach, heb ik intensief samengewerkt met veel verschillende mensen, uit verschillende lagen van organisaties met verschillende doelen en belangen. Deze diversiteit in mijn werk en de vele uitdagingen die ik daarbij op interpersoonlijk vlak ben aangegaan, prikkelen mij enorm om binnen de cosmetica branche SAMEN met jou optimaal resultaat te willen bereiken.

Contact

Vul het contactformulier hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op!